Beoordelingen van Sushi Traiteur Heemstede

Recente recensies van Sushi Traiteur Heemstede

5 sterren na 455 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen sojs en wasabi Sushi viel uit elkaar Geen goede prijs kwaliteit verhouding Peking duck was wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed. Sashimi heerlijk, oesters ook erg goed. Bezorging was wat later dan gepland ivm tekort aan bezorgers. Uiteindelijk ervoor gekozen om zelf op te halen (wonen vlakbij), waarbij het 'ongemak' nog is goedgemaakt met een heerlijke fles wijn. Erg tevreden

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief niets op aan te merken. Het is en blijft hele lekkere sushi.Er zijn wel wat kleine slordigheden die niet passen bij jullie kwaliteit en prijs. Vorige keer sushi besteld voor 7 pers. Geen chopsticks. Dit keer sushi voor 2 pers. een minibakje wasabi. Voldoende voor 1 persoon, en te weinig soja saus. Geen halszaken, maar kunnen het wel af maken!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en hele goede service!!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom ZAAAAALIG

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! Guyoza erg lekker

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, jammer geen stokjes!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd geleverd, netjes verpakt. wij hadden hier nog niet eerder besteld maar de sushi is echt heerlijk, een aanrader.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de gember en wasabi. Ook was de tonijn niet wat we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi van restaurant kwaliteit. Mooie presentatie en heerlijke bijgerechten,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede site en service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer een heerlijk maal! En dit keer niet weer elkaar gehusseld - dat bij die ene keer gebleven... dank, ook voor het serieus nemen van ons commentaar!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Laatste twee bestellingen enorm teleurstellend. Gebeld om bestelling op te halen Op bepaalde tijd en daar dan 3/4 aan het lijntje gehouden worden. Sushi rollen steeds kleiner/ smaller en wel de hoofdprijs blijven vragen. Slechte service.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg lekker.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn altijd te laat, gisteren weer 45 minuten... ik vind dat vervelend. We moeten ook altijd zelf bellen waar het blijft. Het eten was wel erg lekker!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak prima, maar gezien prijs waren verwachtingen hoger. Bezorging iets te laat (reeds in de middag al besteld) en er ontbrak een gerecht. Is wel opgelost, maar hoort niet te gebeuren.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend op tijd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen machinale bouwpakket sushi ! Wat ons betreft de beste sushi die je thuis kunt laten bezorgen. Vers, mooi bereid en goed verpakt. Aantal keer besteld en tot op heden niet teleurgesteld.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alweer een heerlijke sushi-maaltijd, maar helaas: deze laatste keer lagen alle sushi's en sashimi's in één grote schaal, die (tijdens het transport?) flink door elkaar waren geschud.... de smaak was weer prima, maar het was een heel gepuzzel om uit te zoeken wat wat was, en wat bij elkaar hoorde.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!! Vandaag zelfs extra lekker nog!!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, héél lekker. Op tijd klaar.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd heerlijk daarom bestellen wij vaak bij ST. Maar bezorging en organisatie is (lijkt) lastig voor ze, als iets echt laat pas komt (en wij super trek hebben) en de telefoon erop word gegooid. Is vast zo druk... (door top eten)?

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit met verrassend variaties

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk. Sushi en pekingeend met pannenkoekjes. Snel bezorgd.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, zoals gewoonlijk. Bedankt!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam exact een kwartier te vroeg. Dít was de enige aanmerking. We hebben wederom zitten smullen van de maaltijd!! Ook onze complimenten telefonisch doorgegeven. Bestellen gauw weer!!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

fanastisch! het was heel lekker en prc genoeg voor een maaltijd. de wasabi was niet te pittig, maar ook niet te slap. echt een aanrader!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij jullie besteld: heerlijk gegeten. Alles super vers en mooi opgemaakt. Volgende keer weer.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topper met echt susi.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik voorop stellen dat de sushi heerlijk was. Echter was de bezorging verschrikkelijk; om 18.36u mijn bestelling geplaatst en daarbij werd vermeld (door de sushi traiteur zelf nota bene) dat de bezorgtijd 19.30zou zijn. Vervolgens ontvang ik een aparte mail dat de bezorgtijd 20.10u zijn, dat is al ruim anderhalf uur in totaal terwijl het streven 45 minuten is, maar dat was nog akkoord. Vervolgens bel ik om 20.15u, omdat mijn sushi er nog steeds niet is. In plaats van een excuses, krijg ik een tirade dat ze er niks aan kunnen doen en dat mijn bestelling al lang klaar is, maar dat ze geen bezorger hebben. Uiteindelijk zij de manager dat ze er een fles wijn bij zouden doen en dat ik dan maar tevreden moest zijn. De sushi was er uiteindelijk om 20.45u. Ik begrijp dat we lief moeten zijn voor elkaar, maar dat geldt wel twee kanten op.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was een vriendelijke man, maar de bezorging werd eerst een half uur later gepland dan in eerste instantie was gepland en toen was hij ook nog 10 minuten te laat.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is overheerlijk. Bezorgtijd liep wel wat uit. Dus op tijd laten bezorgen en dan heb je een top diner!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Sushi + een aantal warme gerechten besteld. Op tijd bezorgd en alles even heerlijk! Bedankt en tot de volgende keer.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi hier in de omgeving. Bento box en de red orchid classic, Super vers, heerlijke sushi, we hebben genoten!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in de omgeving! En eindelijk een bedrijf met een normale bezorgtijd. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer helemaal top zowel Het eten als de bediening Een aanrader voor iedereen

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden. Bij bestelling stond een aflever tijd van 18.45 25 min later krijg ik een mail met aflevertijd wordt 19.15 Na meerdere telefoontjes vanaf 19.30 komt uiteindelijk om 19.50 de koerier. Helaas was dit de vorige x ook het geval. De wijze van reageren op mijn telefoontjes vond ik zeer ongemanierd. Zo van; hoe kunnen wij nou bellen terwijl het restaurant vol zit. Waarom doet u zo moeilijk..., enz Omdat ik 5 kids heb zitten die al een uur extra op de sushi zitten te wachten! Wees gewoon beleefd en wees duidelijk over dE aflevertijden. Volgende x Een andere

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Vers gemaakt, geweldige smaak echt top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was zoals altijd top. Alleen waren jullie de beef tataki vergeten, heb ik achterasn gebeld. En erger nog in de tataki zaten pinda’s terwijl ik heb aangegeven dat er iemand is met een pinda allergie. Erg slordig

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 15 min te laat. Eten was niet superwarm. Smaak was wel prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fantastische oester, kant en klaar, direct eetbaar . DOEN!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Wel was het (weer) ff zoeken naar m’n bestelling. Uiteindelijk toch gevonden. Gelukkig maar!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!! Elle keer weer!! Wij zijn super-fan!!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een kleine correctie van de bezorging hebben we wederom geweldig gegeten!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk! We hebben genoten!!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent quality and delivery service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was net als de vorige keren verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt heel lekker, maar de bezorging was alweer veel te laat. Ik snap dat het een keer mis kan gaan, maar dit was nu al de tweede keer dat het anderhalf uur te laat aan kwam en jullie telefonisch niet bereikbaar waren.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super goede sushi !!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is iedere keer heerlijk! Bezorging daarentegen dramatisch... zelfs als vooraf is besteld is een uur of anderhalf uur later dan de afgesproken bezorgtijd eerder regel dan uitzondering. Gisteravond zijn we het voor 20.00 bestelde eten om half 10 zelf maar gaan ophalen. Telefonisch checken hoe of wat is kansloos er wordt niet opgenomen.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het niet doorgekomen dat ik de mayonaise apart wilde

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weinig variatie ondanks 3 verschillende boxen. Veel mayo etc. veel te weinig nigiri's (slechts 4 op de ruim 140 stuks!!!)

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was vers en erg lekker, we hebben zitten smullen!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is fenomenaal! De curry viel wat tegen. De smaak was heerlijk, maar het vlees was (net als de vorige keer) hard. Mag wat langer doorsudderen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd optijd geleverd, en sushi was vers gemaakt! De warme snacks waren nog warm. Dus erg tevreden!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de porties toch echt een beetje aan de kleine kant. Twee volwassenen en een kind hadden uiteindelijk toch te weinig voor 68€. Misschien niet het juiste besteld.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk en keurig op tijd geleverd!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel goede sushi, maar vandaag helaas niet zo top

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen de uitleg over welke glutenvrij waren ontbrak, dat is jammer.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was over het algemeen lekker, alleen was de kip van de yakitori niet gaar. Delen waren zelfs nog helemaal rauw waardoor we stokjes hebben weg moeten gooien. De tonijn was erg droog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd, kortom top!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en sashimi ook heerlijk

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt hele lekkere sushi!! We hebben er van genoten. Het is zeker niet goedkoop maar de kwaliteit maakt veel goed. Bezorging was wel een kwartier te laat. We wonen op 200 meter afstand van de winkel.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, top kwaliteit

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Heerlijke smaak. Dus goed bereid. Echt warm en op tijd bezorgd. Wat wil je nog meer?

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit! Miste alleen de stokjes.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd prettige mensen die het bezorgen. Mag ook weleens gezegd worden, dus vergeet de tip niet voor hard werkende jongeren en hun beleefdheid

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 18:45 worden geleverd. Uiteindelijk pas een uur later ontvangen. Dat vind ik nog niet het ergste. Ik heb vaak bij jullie gegeten en het was altijd lekker maar de sushi van gisteren was droog en smakeloos. Leek wel een dag oud. We hadden ons er erg op verheugd en hadden na het eten behoorlijk teleurgesteld gevoel

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en communicatie kan veel beter en is helaas niet de eerste keer. Er was een gerecht vergeten en na 2x bellen kwam dat pas een uur later. weliswaar met wat extra erbij, maar ik heb graag alles tegelijk.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd van prima kwaliteit. Was echter al behoorlijk afgekoeld wat helaas kwaliteitsvermindering opleverde.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling was op tijd gereed om af te halen. De rolls waren mooi opgemaakt en heerlijk van smaak. Wij hebben weer genoten :-D

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Haarlem en omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!👍😋suchi waren zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de prijs, maar wel van bijzonder goede kwaliteit.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Eenmaal Sushi Traiteur en je wilt nooit meer anders. Keep up the good work!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, spicy tuna roll valt qua smaak tegen(al meerdere keren).

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in heemstede en omgeving

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the nicest sushi in this area: juicy, fresh.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers, knapperig waar nodig en mooi gepresenteerd. Een feestje!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorging maar ruim 40 minuten te laat, even klant informeren over vertraging was op zijn plaats geweest!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is top en erg lekker! Maar je bezorgtijd van 19:30 verschuiven naar 20:15 en daarna pas rond 20:40 op de stoep staan.... zonder korting of iets dergelijks.... niet gepast.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi van een lokale ondernemer. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. lekkere sushi. Goeie kwaliteit.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Peking eend met pannekoekjes en rauwkost erg lekker en vers !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaaaaaaaalig gegeten en superservice, vriendelijle bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar! Red Orchids was al favoriet voor de covid, afhaal is dan in elk geval een heerlijke optie nu!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Zelfs op de minuut nauwkeurig bezorgd. Ontzettend lekker gegeten, altijd jammer als het op is, maar er is gelukkig altijd een volgende keer! Tot dan!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bezorging rond afgesproken tijdstip én contactloos!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten weer! Vers en ontzettend lekker!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, super vers en smaakvol! De sushi is wel kleiner dan gemiddeld, dus met hetzelfde aantal stuks als elders hadden wij nu niet voldoende. De volgende keer dus meer bestellen

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi ooit! Super vers, goede kwaliteit dat proef je 😊

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben uitzonderlijk heerlijk gesmikkeld van de bestelde sushi box Voortreffelijk lekker.... complimenten, Echt;)))))

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze topfavoriet. Prima kwaliteit, heerlijk van smaak, puur genieten. Duidelijke site, snelle respons en informatievoorziening over bezorgtijden. Altijd stipt op tijd, vriendelijke bezorgers.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk en goed verzorgd Alles compleet geleverd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi van Heemstede, erg tevreden

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten perfect en bezorging idem.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk en prima op tijd geleverd!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super !!!! 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top heerlijke sushi 🍣 en krokante garnalen 🍤 alles zeer vers Bezorger was op tijd en zeer vriendelijk 🤗 Zeker gauw weer bestellen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bestelproces en heeerlijk gegeten.!!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten!!!!!! We gaan dit zeker weer doen! Bestelling kwam exact op tijd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar besteld met bezorgtijd 18.30 en pas om 19.20 geleverd. Jammer

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, verse ingrediënten, met zorg gemaakt. Wij hebben genoten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besten, Het was wederom heel erg lekker. Wel was de bestelling helaas niet compleet. Ik mist het extra setje met tonijn sashimi dat ik besteld had. Maar dat mogen jullie dan in de fooienpot gooien. met vriendelijke groeten Alice Dijkstra

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd, eten was heerlijk!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas het idee dat de kwaliteit langzaam maar zeker achteruit gaat. Sterk de indruk dat groot deel uit koeling kwam ( geprefabriceerd ) jammer want jullie waren echt top.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en zalig

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet wat wij ons daarvan voorgesteld hadden. De beef stond met twee pepertjes op de kaart maar was flauw van smaak. Erg veel groente. Ook de kip vonden wij een flauwe hap. Jammer. De bezorging was stipt op tijd. Klasse. Bestelpro cedure en informatie zijn ronduit prima.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt héérlijk. Supervers en zeer verzorgd. We hebben genoten!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd, met een glimlach, en goed warm wat warm moest zijn! Absoluut aan te bevelen.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en nog warm

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top winkeltje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

topkwaliteit sushi's , echt heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima zoals het eten en de bezorging was ook netjes en stipt op tijd. Tip: bereken niet de bezorgkosten en de transactie (iDEAL kosten)

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De curry en sushi’s waren top! Ook de pannenkoekjes met Pekingeend. Een tip zou kunnen zijn voor iemand ( in dit geval mijn zoon) een vlees of kip hoofdgerecht op de menukaart op te nemen. Bv kip saté oid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden voor Moederdag gevraagd wat extra aandacht aan de salade te geven. En de frieten niet luchtdicht te verpakken. Slade vies en onverzorgd dressing erg slecht en frieten natuurlijk verlept. 18.30 was bezorgtijd. 19.15 geleverd. Ze nemen meer bestellingen aan dan ze aan kunnen. Dit gaat ten koste van de kwaliteit. Voorlopig maar even niet bestellen. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was Helemaal koud bij bezorging. De gerechten waren daardoor niet lekker. Erg jammeren denk ik niet jullie bedoeling. Graag even contact om dit op te lossen 06 28263725. Victor Backus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow! Die rendang is geweldig!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en de oesters reeds geopend en lekker! Absolute aanrader

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis sushi gegeten. Van harte aanbevolen.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewldig lekkere, verse, goede sushi. Nooit eerder zulke goede sushi gehad!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, vers en dat proef je. We hebben genoten !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd werden heerlijke sushi afgeleverd. Dik compliment!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi😃

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was mijn eerste bestelling. Ik vond sushi erg lekker. Het ging iets mis tijdens ophalen van mij bestelling en ik moest best lang wachten maar het is door de bediening goed gemaakt. Ik kom zeker snel terug!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was helemaal top

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit verse vis en krab. Rolletjes werden vers gemaakt toen ik het kwam ophalen. Uitstekende prijs kwaliteit. Heerlijk gegeten!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt en erg smakelijk. Kreeg zelfs complimenten van iemand die geen sushi-liefhebber is.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zeer snel bezorgd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, warme gerechten heerlijk thuis van genoten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten. Goede kwaliteit👌

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Echt aan te raden!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sliptong was niet echt lekker. Niet meer warm en ook niet knapperig c.q. vers bereid naar onze mening. Hartelijke groet, Ingeborg

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, op de afgesproken tijd, wat warm moest zijn was ook prima op temperatuur. Aan te bevelen, wij gaan het zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bestelling geplaatst met verzoek bezorging om 19.00. Gebeld om 19.15 waar de bestelling bleef. Laconiek verteld dat er gewacht werd om een bestuurder(?) vervolgens dat de bestelling er over 5 min zou zijn. Bij de bestelling duidelijk aangegeven dat het huisnummer boven de beddenzaak Morgana was, om 19.35 staat de bestuurder op een fiets voor de deur. Was eerst bij het verkeerde adres geweest. Nr 4 en niet 4-E. Andere eind van de laan. Ik heb volkomen begrip dat het erg druk kan zijn, maar neem dan tenminste de moeite me even te informeren per app, mail of telefoon. Nu ergernis over de veel te late bezorging, wat het nuttigen van de maaltijd negatief heeft beïnvloed. Zal niet snel weer een bestelling plaatsen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Personeel was alles behalve vriendelijk zelfs een beetje respectloos, sushi was goed. 20:20 konden we het afhalen 20:30 was het pas klaar. Ik denk dat ze de loempia’s Pas gingen klaar maken toen we er waren. Al met al slechte service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd een half uur later bezorgd dan aangegeven in de mail, maar dat kan door corona komen. Al ging ik er wel vanuit dat in die tijd in de mail al rekening was gehouden met corona. Maar dat is mogelijk niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van de regio, goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gyoza en sushi!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was super goed. Leuke bijzondere gerechtjes in het assortiment. Levering keurig optijd. Een echte aanrader. Succes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om heel eerlijk te zijn vond ik ze beetje droog. Daarnaast geen soyasaus, toevallig had ik nog maar een klein bodempje, dus ik zou graag geweten hebben, dat er geen soyasaus bij geleverd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk eten, strakke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk; vers en echt goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer uitstekende sushi! De lat was vorige keer echter door jullie hoog gelegd toen ik het zelf af kwam halen en het last minute bestelde. Bij deze wat feedback zodat het volgende keer weer helemaal top is: - edamame waren van mindere kwaliteit - sashimi was wellicht iets te lang onderweg dus minder goed dan de eerste keer - als er ruim vantevoren besteld wordt dan verwacht ik wel levering op de gevraagde tijd en met de beste kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, top!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt prima verzorgd; ook de tijdige bezorging; we hebben genoten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een kwartier na de verwachte bezorgtijd. Vanwege de drukte zeer acceptabel. De maaltijd was wederom verrukkelijk, wat we trouwens van Red Orchids gewend zijn. Wederom dank en tot de volgende bestelling, want dát komt weer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst in de ochtend om de actie box 40 stuks sushi en 2x portie kleine vega vietnamese loempia’s met extra wakimi salade te laten bezorgen om 18.30 uur. Om 18.50 uur even gebeld ik was de tweede in de rij die bezorgd zou worden. Uiteindelijk werd alles om 19.45 uur bezorgd, de bezorger bood zijn excuses aan. Inmiddels flinke trek, de loempia’s waren lauw en slap zo jammer sushi was oké maar voor de € 50,00 die het gekost heeft zou ik dit niet nog eens doen. Ondanks de C Tijd en de drukte zou het best later bezorgd kunnen worden maar zorg dan wel dat het kwaliteit van het eten goed is. Wij zijn anders gewend van Red orchid vandaar we dit bericht in de hoop dat jullie er iets beter op letten.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekker sushi. Aanrader

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, goede kwaliteit. Vriendelijke mensen die goed aan de weg timmeren.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zoals we gewend zijn Top!! Heerlijk gegeten, normaal eten we altijd bij red orchid maar dit gaan we zeker vaker dorn!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk elke keer als je weer besteld!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very nice sushi, super tasty. I’d definitely recommend this place

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allerbeste sushi die ik ooit heb gegeten vooral de lobster sushi is echt een aanrader.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zeer goed!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niets op aan te merken, keurig volgens Corona voorschriften en volgens afgesproken tijdstip. Kwaliteit en presentatie van de gerechten daarentegen minder dan voor de Corona tijd. Op de site wordt aangegeven “actie 15% korting op de sushi box”, maar we hebben deze korting niet teruggezien op de bon, beetje jammer.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd !

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een tip voor het eerst een bestelling geplaatst. Het zag er erg verzorgd uit en we hebben genoten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compliment!!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect elke keer weer

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgde maaltijd. Wij komen terug

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was aardig maar niet de kwaliteit die ik verwacht van Red Orchid. De kwaliteit was in geen verhouding met het geld wat ik heb betaald. Jammer.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen dat dit de lekkerste afhaal sushi is die ik ooit heb gegeten! Het is misschien iets duurder maar wel echt de moeite waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Heemstede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: perfect!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, volgende keer nemen we meer! Super service aan huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ver van te voren besteld en kwam een uur te laat. Sushi was lekker maar wel prijzig.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bedankt

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelden zo lekkere sushi gegeten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed. Op tijd besteld, op tijd aanwezig, maar ruim een half uur wachten op bestelling zonder enig excuus. Voor mij geen volgende keer.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De producten waren uitstekend. Zeer aan te bevelen. De bezorging was minder met bijna een uur vertraging.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend genoten van onze bestelling!!! Even thuis uit eten!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

(Te) simpele garnituur bij koude tong

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse oesters en sushi!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en op de minuut af bezorgd !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en topkwaliteit, iedere keer weer!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Super verse sushi, wat je duidelijk proeft. Enige minpuntje is dat de sushi wat last geserveerd werd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers, met veel zorg bereid. Aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deels erg lekker maar de tonijn was zeker niet vers. En er zat best wat tonijn bij. Verder vind ik het, uit principe, erg triest dat je ook nog 2,50 voor de bezorging moet betalen terwijl de bestelling 80 euro was. Dat wordt bij geen enkel restaurant gedaan.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi voor de vrijdagavond

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt toppie!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrr lekker!!! Mega vers en lekkerste sushi ooit besteld en geproefd in heemstede/ Haarlem eo. Nooit meer ergens anders!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. De bestelling en bezorging (qua tijd) helaas niet. Om 17.30 bestelling geplaatst. Keuze voor bezorgtijd kon worden aangegeven. Hier voor 18.20 gekozen. Half uur na bestelling kregen ik een mailtje dat bestelling 19.00 zou worden. Om 19.20 nog niets en belde ik. Vriendelijk te woord gestaan en aangegeven dat bestelling er aan zou komen. Deze was er om 19.55 nog steeds niet en wederom gebeld en ongenoegen geuit dat het nu wel erg lang duurde. Excuses en wederom toezegging dat de bestelling er nu echt aan zou komen. Uiteindelijk was de sushi er tegen kwart over 8. Bijna 2 uur later dan beoogd. Alle begrip voor de drukte door deze tijd, echter was dit wel erg lang in tegenstelling tot de toezegging en gegeven optie van tijd. Advies - Beloof geen tijden die niet waargemaakt kunnen worden - Kom een klant in welke vorm ook tegemoet in deze situaties

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk en vers. Heerlijk gegeten

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer teleurgesteld in de extreem lange tijd die het duurde. Ik heb voor half zeven besteld en als het eten dan ruim twee uur later komt om tien over half negen, is dit echt veel te lang. Nb: de bezorgtijd was ook een uur later dan aangegeven in de email als verwachte bezorgtijd. Teleurgesteld en zou goed zijn als jullie contact met mij opnemen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde bijna 3uur voor onze bestelling er was. En bijna 1,5 uur later dan de verwachte tijd van bezorging. Alle begrip voor drukte, maar wel even contact opnemen mocht dit voorkomen. Dit was echt niet okay.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima, vers en smaakvol. Bijna 45 minuten te laat bezorgd, nadat ik contact opnam. Sms-je was op z'n plaats geweest.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maar bijna een uur te laat. Heb zelf tussendoor moeten informeren. Ik had eigenlijk wel een berichtje verwacht.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was prima , bezorging 45 min te laat, even een berichtje was prettig geweest, drie kwartier in de hal beneden in de flat staan wachten

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed , prijs kwaliteit verhouding prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in de regio. Op tijd bezorgd en super smakelijk. Schalen zagen er prachtig uit!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ik had 's middags al via de website besteld en het eten werd keurig op de afgesproken tijd (en warm!) bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heerlijke sushi. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers en lekker om te combineren met een paar warme gerechten. Goed georganiseerd afhaal systeem, met een duidelijk gecommuniceerde afhaaltijd. Komen zeker terug!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon SUPER lekker ! Al vele malen.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke warme hapjes gevolgd door uitstekende sushi's

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tweede keer sushi opgehaald . Was -weer-uitstekend. Met aandacht gemaakt en dat proef je

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuker...en keurig bezorgd op aangeven tijd. Echte aanrader en voor herhaling vatbaar! 👍🏼

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi. We halen nu bijna wekelijks sushi als heerlijke afwisseling. Keurige prijs en bijzondere sushi mogelijk. Een hele fijne zaak die ondanks de coronacrisis er het beste van probeert te maken en een goed systeem heeft om afstand te waarborgen.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van hete ten prima. Helaas meer dan een half uur later dan afgesproken.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, smakelijk, de sushi's zagen er prachtig uit.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, maar verkeerde product geleverd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk en voor herhaling vatbaar ! Helaas wel -bijna- half uur te laat en daar werd geen reden of excuses voor gegeven ? Jammer!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. En heel vers. Iets te laat bezorgd maar dat mag de pret niet drukken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, top! De wachttijd was wat lang, maar we hadden ook laat besteld. Bestelling kwam wel precies op de aangekondigde tijd aan.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi’s. De service is ook super. Ga zo door jongens👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke smaken van de verschillende gerechten. lekker vers.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, snel geleverd en zeer smakelijk (zoals we altijd van jullie gewend zijn!)

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten veel variaties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet duidelijk of de teriakisaus glutenvrij was. Voorts kregen we teveel bakjes met saus. De yaki tori spiesjes en de Vietnamese loempia's waren prima. De kiemgroente bij de sashimisalade in de bentobox had een overheersende smaak. Leek op scherpe radijs. De zalm en de tonijn waren mals en smakelijk. De chuka wakamee had een fabrieksmatige smaak.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

100% goed prijs kwaliteit verhouding! zal vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Zijn al vaak te gast geweest bij Red Orchids, en altijd zeer naar onze tevredenheid. Heerlijke gerechten en gezellige sfeer en prima service. Deze thuisbezorging is van PRIMA kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling zaterdag j. l was top Zeker voor herhaling, maar het liefst weer in het restaurant. succes Met vriendelijke groet Lucy Cornelissen.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima zo als altijd. Ondanks de drukte geen kwaliteit verlies.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker. Goede sushi. Top

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Heerlijke variatie en pure Smaken! De bezorging was nog sneller aan de deur dan de mail vertelde! Echte aanrader!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer de Red Orchids Deluxe box besteld . Wat mij betreft de lekkerste sushi die ik ooit besteld heb , steekt met kop en schouders boven alle andere sushi restaurant uit , alles heerlijk vers , byzondere smaken , prachtig opgediend ! Dit was niet de laatste keer dat is deze box ga bestellen .

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke vers bereide sushi. qua kwaliteit zonder meer de beste van kennemerland !

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken, het was weer geweldig lekker! Precies genoeg. Ook het beloofde tijdstip was ondanks de drukte goed nagekomen! Dank en we bestellen gauw weer!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer hier besteld Was echt heerlijk de sushi 🍣 en gepaneerde garnalen ook de gyoza’s waren top en heerlijk vers dit is een blijvertje 👍

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vers en lekker!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en super service Ik vind het ook belangrijk dat er aardige mensen werden. Erg tevreden

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Goede kwaliteit en knisperend vers

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling opgehaald. Top service. Echt heerlijk gegeten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en sashimi ter ere van de verjaardag van mijn man! De bestelling kwam met een half uurtje vertraging, maar de unagi foi gras roll (de andere sushi was ook heerlijk hoor!) ervoor dat we dit meteen voor dat deze ‘onvolkomenheid naar de achtergrond verdween’. Dit doen we snel weer een keer!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij de eerste keer in mijn leven (62 jaar) laten bezorgen, en ik moet zeggen het was super. Als de restaurants nog langer dicht moeten blijven, zal dit zeker niet de laatste keer zijn. Goede service, bezorging en heerlijk gegeten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! En ook meer variatie op het menu zodat je eens andere combinaties kan proeven. Tip: kies een van de boxen. Dan krijg je hun speciale gerechten en het is voldoende.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk sushi and sashimi, keuze alom

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top en erg lekker , bedankt !

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weet geen minpunten te bedenken

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi.....vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed van smaak zoals je mag verwachten maar echt rommelig gemaakt en in het doosje gedaan. Hierdoor plakte alles en viel de sushi uit elkaar. Kortom graag meer aandacht voor strakheid van de rolls.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Niks te klagen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alle gebruikte producten zijn kakelvers en dat proef je

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd dik in orde!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! en stipt op tijd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt genoten van de sushi. Het was echt heerlijk!! Ik had behoorlijk veel besteld maar alles is opgegaan. En geholpen door vriendelijke mensen die moeite voor je doen!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi iets later dan gepland maar wat hebben we gesmuld.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi sinds tijden!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, na zelf de bestelling eerst veranderd te hebben waren ze wat vergeten te leveren maar de bezorger stond supersnel weer voor de deur om het te brengen. Superservice!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Bedankt!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk en tot onze vreugde werd het sneller bezorgd dan doorgegeven.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling niet helemaal juist. sushi gekregen die we niet besteld hadden en sommige sushi die we besteld hadden niet geleverd. Kwaliteit prima

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi! Wij bestellen alleen nog maar hier.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geacht Salt team, Naast dat de bestelling een uur later dan gepland gebracht werd vond ik de prijs in combinatie met de hoeveelheid ontzettend mager. De Peking eend was amper genoeg voor 1 persoon. Weinig eend en de daarbij behorende groente en dat voor € 23,50. Erg schraal voor die prijs! Jammer...…...

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat gaan we vaker doen!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kakelvers en uitstekend bereid! Kunnen veel Sushi takeaways een hoop van leren 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker ! Met zorg bereid en heel vers. Van de vele sushi aanbieders in de regio vind ik deze toch wel het lekkerst !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Herrlijke sushi gegeten! Top!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Vriendelijke mensen. Kreeg wel een e-mail dat ik het later kon ophalen dan de oorspronkelijke tijd.... toen ik er al was. Ze hebben het toen alsnog gebracht. Wel 20 minuten later de beloofd, maar ze hadden het erg druk. Gewoon pech gehad deNk ik dan maar. Zeker aan te raden qua eten.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden gevraagd alles met sesam apart te verpakken ivm sesamallergie van 1 huisgenoot, hadden ze, superlief, alles met sesam weggelaten. Het was heel erg lekker, heel erg goed verzorgd! Duidelijk met liefde en aandacht gemaakt en wij hebben het met liefde en aandacht opgegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super service!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, en erg fijn dat er op zondag bezorgd wordt in Hillegom. Echt een Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Kinderen ook erg enthousiast. Wachttijd was beetje lang, maar is een goed teken.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend verzorgd en smaakte verrukkelijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Goede combinaties in smaken. Snelle reactie op mijn vragen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en heel erg lekker

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Laten vaak sushi bezorgen uit haarlem en nu in deze tijden maar is bij een restaurant/nieuwe sushi traiteur. Het eten was heel erg lekker. Zeker ook de Zalm en tonijn die soms wel is tegen valt bij sushi restaurants, was lekker vers en ook loempia, saté, en tempura garnaaltjes. Waren heel erg lekker zeker aanrader. Dit gaan we zeker nog wel een keer bestellen! Enige puntje is wat minder plastic bakjes. misschien ook onze eigen schuld omdat we veel losse dingen hadden besteld. Maar voor de rest echt lekker. Gewoon doen zou ik zeggen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker warm en heerlijke sushi! Aanrader!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit, alles wordt zo vers mogelijk bereid. Dat merkt je terug in de smaak en textuur van de gerechten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas van mindere kwaliteit dan wij van ze gewend zijn..incl een haar 🙈 We blijven jullie steunen in deze tijd maar wellicht op drukke dagen iets minder orders aannemen zodat de kwaliteit en de bezorgtijd gewaarborgd kan blijven. We misten ook sommige ingrediënten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻👍🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besloten om de sushi lokaal te bestellen. Wat een goede keuze! Snelle bezorging, heerlijk verse sushi, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben er een vast adres bij!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden niet eerder sushi besteld. Maar om ondernemers te steunen nu toch maar. Het was op tijd klaar en zag er prachtig uit. We hadden de luxe box met 56 sushi, en het was super ! Het was best veel maar het ging schoon op. Hartelijk dank en veel succes !

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel kwaliteit als bezorging tot in de puntjes verzorgd

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit. Wel wat duurder dan de sushi all you can eat ketens, maar is het zeker waard. Lekker ook de bento boxen!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk maar liet helaas wel erg lang op zich wachten. 18:05 besteld en 19:25 bezorgd. Tussendoor mail gehad dat ik mijn bestelling om 18:35 kon verwachten dus dan valt het wel tegen als het 50 minuten later er is.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd. Ook de. Gyoza was zeer goed alleen een beetje merkwaardige saus erbij. Wat niet goed was dat de aparte portie wakame die besteld was bestond uit twee minuscule bakjes(vingerhoedjes) waar € 5,50 voor afgerekend moest worden.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede service

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi uit de omgeving!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw bijzonder lekker gegeten en netjes op tijd bezorgd! Naast de sushi hadden we de Yaki Udon samen met de rendang. Een fantastische combinatie van gerechten en absolute aanrader. Top kwaliteit! !

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en met met zorg bereid.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verpakt. Warme gerechten apart van de koude in tasjes. Warm was gloeiend heet door de vele lagen alu folie. Alles compleet met stokjes etc. Echt top. Aflevering op afgesproken tijdstip.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 18e verjaardagsdiner van mijn dochter was super lekker. Dankzij Red Orchids toch een feestelijke maaltijd thuis. Inclusief een fles wijn en een extra voorgerecht. Zo lief. Bedankt team Red Orchids!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi, vers en met zorg bereid

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet uit eten vanwege Corona maar toch ons 40jarig samenzijn gevierd! Heerlijk gegeten, peking eend, soft shell crab, gyoza en zalmspiesjes; allemaal vers, subtiel en heerlijk!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ik vreemd vind is dat voor Take Away de restaurant prijzen worden gehanteerd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere, verse sushi. Bestelling werd keurig volgens de 'Corona-maatregelen' bezorgd en ik ontving een Tikkie ter betalen. Wij bestellen hier zeker nog eens.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Echt zo lekker! We hebben er van gesmuld bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi. Heel vers. Enige minpunt met 5 man was het snel op

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van jullie sushi! Vers en lekker. En snel bezorgd. Bedankt!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de maaltijd! Net zo lekker en net zo heet als bij Red Orchid, gaan we vaker doen, ruime keus!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

stipt op tijd; kwaliteit uitstekend.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Op tjd bestellen want bezorging duurt even.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er zeer goed verzorgd uit en ze waren heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrukkelijke gerechten en wát keurig op tijd. Complimenten hoe jullie deze zware tijd invullen! Wij bestellen gauw weer!!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van jullie sushi! Blij dat jullie kunnen bezorgen. En bedankt voor de extra loempia’s.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en echt zalig! Na Corona komen we graag weer eten in jullie restaurant. In de tussentijd thuis genieten van jullie top gerechten!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi ,goede variatie en nette presentatie . Bestellen via de ( red orchids) app gaat heel makkelijk .Prettig dat je update’s krijgt over je bestelling , ik ga zeker nog een keer bestellen !

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en bezorging was ook top. Wij gaan zeker vaker bestellen

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfect op tijd. Heerlijke sushi. Een aanrader.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaaaaaalige sushi! Aanrader! Vers!!

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en op tijd bezorgd!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Wel hadden we ipv de california de spicy tuna besteld, maar dat maakte niet uit. Het was heerlijk

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima op tijd en warm afgeleverd. Keurig verpakt en geheel compleet met stokjes, wasabi en soja saus.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles nog warm bij aankomst. Eten echt heerlijk en gevarieerd. Alles vers en van goede kwaliteit. We hebben heerlijk gegeten! Bezorging ook heel snel op een drukke avond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo fijn dat peking eend ook te bestellen is. En sushi heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Wel prijzig maar super vers! Aften toe verwennen we onszelf met deze heerlijke kunstwerkjes.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verwachte tijd was 19:10 uur. We hebben onze sushi net voor 20:00 gekregen. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Maar zonder wasabi toch een stuk minder. Helaas zat ook de gevraagde extra sojasaus er niet bij. Verder, erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit! We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig. Vers en op tijd bezorgd. Zeer tevreden. Volgende keer weer.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag besteld voor een verjaardag. Bezorging was op tijd en alles netjes ingepakt en de warme gerechen waren lekker warm. Maar het beste was gewoon de sushi zelf. Heerlijke smaken en combi;s. Daarbij was het echt lekker vers en was de vis van goede kwaliteit en ruim op de sushi. Kortom sushi was top! Zeker een aanrader.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk maar de bezorging duurde ruim een uur langer dan ze zeiden. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen, maar de telefoon werd niet opgenomen. Uiteindelijk kwam de sushi toch, en gelukkig waren ze erg lekker.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En snel bezorgd

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was super, vooral de sushi en de yakitori waren subliem. Gymzaal was ook goed. Verder hadden we wat gefrituurde hapjes, waarvan alleen de ebi fry niet krokant waren, maar dat is lastig met warme hapjes bezorgen.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, echter normaal gesproken krijgen we er altijd wat gember, zeewier, ketjap en eetstokjes bij, maar deze waren allemaal niet toegevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vlot geleverd en prima kwaliteit. Kon op de site niet makkelijk het verschil aangeven tussen ophalen of bezorgen, misschien zelf niet goed gekeken....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vers en mooi verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk genoten. Warm eten was ook daadwerkelijk warm dus top! Sushi van hoge kwaliteit.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deel van de bestelling niet geleverd. Werd pas na klacht na een klein uur nageleverd

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker. Heb voor €36 besteld leek mij wel voldoende voor 2 personen.(1volw.1kind) Maar heb toch nog moeten koken het is gewoon te weinig en dat vind ik voor dit bedrag te gek. Heel jammer. Dus echt wel goed maar reken maar €36 per persoon.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was, zoals altijd, prima. Kwaliteit fantastisch. Echter: bij de laatste bestelling (acht dagen eerder) was een openingskortingsbon bijgevoegd met kortingscode STH20. (20% OFF stond erop). Na acht dagen bleek deze niet meer geldig! Vreemd en niet handig om deze zo snel na het uitreiking ervan al te laten vervallen. Voeg dan deze bon niet bij! Dit geeft alleen maar ergernis,,,,,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en wederom erg lekker! Je betaald wat meer dan een gemiddelde sushi bezorg maar de kwaliteit is dan ook stuk beter. Kijk alleen al naar de gyoza (mooi formaat en goed van smaak).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Luxe box is top maar vooral de Seared Salmon is erg lekker.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Werkelijk alles is lekker

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

prima sushsi vers en smakelijk,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 Woord: Geweldig!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

super!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en in een prachtige doos! Dank

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en erg lekker!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Top kwaliteit. Heel handig dat het via de website besteld en betaald kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering. Echt genoten!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Superkwaliteit gerechten, met echte ambachtelijke kwaliteit gemaakt. Dit is zoals sushi hoort te zijn!! Niet te vergelijken met de vele 'bekende' sushi bezorg restaurants.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Maar ook de andere producten waren super lekker. Alles stond klaar op de afgesproken tijd. De warme producten waren bij thuiskomst nog warm. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, helaas zat er geen gember bij maar dat kwasten ze snel brengen!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste afhaalsushi ooit! Vooraf besteld en laten bezorgen. Heerlijke verse sushi, keurig op tijd. Nooit meer ergens anders sushi bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder twijfel de beste sushi gerechten in kennemerland! TOP kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De geleverde producten waren zoals altijd weer fantastisch! We hebben genoten van de hoog blijvende kwaliteit. Toch enige feedback: 1. Jammer dat er niet bezorgd kon worden. 2. De Chinese mie was behoorlijk afgekoeld helaas. Conclusie: we bestellen binnenkort graag weer!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fantastisch!! Super kwaliteit en fijn dat je nu ook in Heemstede sushi kan halen!!

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

heel goed en lekker

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alsof er een prachtig kado werd gebracht. Was ook heerlijk, vond slechts de crispy tuna veel te pittig gekruid zodat je de tonijn niet meer proefde.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verzorgd qua presentatie, verser dan vers en fantastische smaak-combinaties

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was fantastisch! Sushi Traiteur Heemstede levert sushi van een ander kaliber dan de standaard sushi-bezorgservice. De gyoza dumplings kwamen direct van de plaat en waren nog heerlijk warm. Ook kan ik de coquille rol met truffel en de California king crab roll van harte aanbevelen!!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten... top kwaliteit

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

sushi is vers en smakelijk , rijst is jammer iets te lossig valt uit elkaar en we hebben helaas niet alles gekregen wat we besteld hadden we missen 8 sushi

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er snel, je wordt goed op de hoogte gehouden met tijd van levering. Sushi was super vers en echt heel lekker!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, aanrader.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was heerlijk; rijst was goed van smaak en consistentie, vis was vers en de combinaties mooi. Jammer dat er geen zakjes sojasaus bij geleverd waren. Wat we missen in het menu is een mooi mixed menu voor 2 personen (die van €47 is te groot). Bestelling is snel en netjes geleverd. Dank je wel, we komen terug :-).

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk top kwaliteit Sushi. NIet te vergelijken met alle andere standaard thuisbezorgende Sushi leveranciers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers, origineel en snel klaar. We hebben super lekker gegeten

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede sushi! Enige minpunt waren de edamame. Slap en zonder (zee)zout dus erg flauw. Maar we bestellen zeker nog een keer!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Met een woord: heerlijk!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Nog nooit zulke lekkere sushi gegeten!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De box met 56 stuks uramaki, nigiri en sashimi zat weer vol verrassende smaakcombinaties! Het is telkens weer feest om met drie personen van deze delicatessen te genieten!

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi. Helaas was mijn bestelling kwijt

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Bezorging binnen 45 minuten

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van de regio

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld bij Red Orchids. Allemaal erg vers en zeer goed op smaak. Daarnaast wordt het geleverd in een chique doos. Eindelijk goede sushi in regio Haarlem/Heemstede

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we al een paar keer erg lekker bij Red Orchid hebben gegeten wilde we zeker de sushi proberen en daar hebben we geen spijt van gehad! Wij hebben de luxe box genomen en erg erg van genoten. De uitstraling van de box en de kwaliteit van de sushi is fantastisch. Kan geen ander sushi restaurant aan tippen!!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn bij Red Orchids. Service en kwaliteit super. Sushi hoog nivo, zo ook de presentatie.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkse sushi! keurig op tijd geleverd, alles netjes verpakt en super vers

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zo’n goed idee! Komt in een super mooie doos en smaakt fantastisch! Graag nog wat extra salade of gyosas om te bestellen...

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! En 5 minuten voor de afgesproken tijd bezorgd.... echt top!